Thursday, April 8, 2010

sunyi..

Posted by Khairun-nisaa at 7:15 PM 1 comments Links to this post
waa...romate ak da btolak ke kl,nk g jalan2 ari isnin bru blik...kwn2ku ramai yg balik..kt udm pon sunyi...nie membuatkan ak jeles sgt2 sampai mlm tadi ak pon mimpi umi...waaa...ni kali kedua ak xblik time study week kalu tak ak r org yg beriya balik..cepat r 30 aribulan..nak balik..huhu..tapi kena study dulu=)..hai, wakarimashta" (ok, i got it)maksudnye kena study smart..~daa

fuhh..fuhh..fuhh..*berhabuk*..

Posted by Khairun-nisaa at 6:09 AM 0 comments Links to this post
da lame gile ak xbukak bloggie..ntah rase mcm tade benda nk share..lagipon bukan org nak bc pon...erm..actually final exam is around the corner..bersediakah ak???masih blm..ingt khairunnisa..pointer trun lagi keta kena tarik...waaaa...tape ingt nie "kite semua insan biasa tapi hendaklah berusaha dgn luar biasa untuk mencapai kejayaan"...teringt kat member ak sorg nie kitorg xclose tapi zaman sek mengh dulu suke tgk cara die..die baru graduate from uia amek engineering, baru je pas kawen xsampai sebulan pon..skang die da fly ke hokkaido japan..suke tgk die..tapi kesian terpaksa berpisah ng suami die..tape2 ak bkn nk cite kehidupan die cuma ak suke tgk perjalanan kejayaan die..mampukah ak jadi seperti die...hahaha..yg penting ak rindu kat rumah ak rindu umi,ayah,nurul,mira and sher..adik ko cane??mesti rindu gakkan..
kepada kawan2 semua minta maaf byk kalu ak ada buat korg terasa atau sakit hati(bak kata adik lelaki ak,kalu ak buat org sakit hati 40 hari amalan baik ak akan ditolak,takotnye ak bkn byk buat amalan pon..hhuhuu) n kalu ak marah pon 20minit je pastu ak ok=)

Thursday, April 8, 2010

sunyi..

waa...romate ak da btolak ke kl,nk g jalan2 ari isnin bru blik...kwn2ku ramai yg balik..kt udm pon sunyi...nie membuatkan ak jeles sgt2 sampai mlm tadi ak pon mimpi umi...waaa...ni kali kedua ak xblik time study week kalu tak ak r org yg beriya balik..cepat r 30 aribulan..nak balik..huhu..tapi kena study dulu=)..hai, wakarimashta" (ok, i got it)maksudnye kena study smart..~daa

fuhh..fuhh..fuhh..*berhabuk*..

da lame gile ak xbukak bloggie..ntah rase mcm tade benda nk share..lagipon bukan org nak bc pon...erm..actually final exam is around the corner..bersediakah ak???masih blm..ingt khairunnisa..pointer trun lagi keta kena tarik...waaaa...tape ingt nie "kite semua insan biasa tapi hendaklah berusaha dgn luar biasa untuk mencapai kejayaan"...teringt kat member ak sorg nie kitorg xclose tapi zaman sek mengh dulu suke tgk cara die..die baru graduate from uia amek engineering, baru je pas kawen xsampai sebulan pon..skang die da fly ke hokkaido japan..suke tgk die..tapi kesian terpaksa berpisah ng suami die..tape2 ak bkn nk cite kehidupan die cuma ak suke tgk perjalanan kejayaan die..mampukah ak jadi seperti die...hahaha..yg penting ak rindu kat rumah ak rindu umi,ayah,nurul,mira and sher..adik ko cane??mesti rindu gakkan..
kepada kawan2 semua minta maaf byk kalu ak ada buat korg terasa atau sakit hati(bak kata adik lelaki ak,kalu ak buat org sakit hati 40 hari amalan baik ak akan ditolak,takotnye ak bkn byk buat amalan pon..hhuhuu) n kalu ak marah pon 20minit je pastu ak ok=)
 

**Dear Diary** Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal