Thursday, June 18, 2009

Tahniah...

Posted by Khairun-nisaa at 8:45 PM 0 comments Links to this post
Buat bakal-bakal graduan UDM...
semoga berjaya di dunia dan akhirat istimewa buat sahabat2ku batch mei05-mei08...

Buat sahabat2ku BCS(SD) batch aku...
tahniah diucapkan di atas kejayaan anda pada peperiksaan lepas...

Wednesday, June 10, 2009

Alhamdulillah 2shbtku telah selamat...

Posted by Khairun-nisaa at 7:00 AM 3 comments Links to this post
k.ija n nisa & dekna



Selamat pengantin baru buat k.ema n abg azman
n
Selamat bertunang buat k.ija n abg haikal

p/s :sori guys gmbr amek ng camera hp,xbw camera

Tuesday, June 2, 2009

2 jun 2009...

Posted by Khairun-nisaa at 3:44 AM 0 comments Links to this post











Misi : Teluk Batik

Pagi2 lagi Pak uda da cll ajak g teluk batik.. tapi aku pergi lmbt sbb nk tnggu umi n opah n ayah berangkat ke n9.. sampai2 ingtkn nk mandi pantai rupe2nye kt Marina Waterpark.. bes gak r tempt tue tapi bes lagi Lost World..hehe

Monday, June 1, 2009

petang pd 1 jun 2009...

Posted by Khairun-nisaa at 6:10 AM 0 comments Links to this post


misi : nk amek waja ayh kt workshop di
siputeh..


ptg tadi g workshop dgn ayh,umi,amir(anak arwah mak yang adik ayh),pak uda n a'ah(ank pak uda) dgn meniki keta avanza pak uda..huhu.. blik tue singgah mkn..masa otw nk g kt gerai mkn,amir naik keta skali dgnku..mula2 die dok kt kerusi blkg sebelah driver pastu bile nk sampai ke kubur arwah mamanya die berubah tempat..mula2 da syak tapi buat2 tnya die..knape amir tuka tempat tapi die bagi alasan saje nk dok kt tepi tingkap sblh sini tapi sebenarnya die nk tgk kubur arwah mamanya..arwah mak yang bru 2tahun meninggal dunia kerana menghadapi kanser..sepanjang arwah sakit aku yg menjaganya kerana masa tu sem break...saat kematiannya aku masih menjaganya...arwah meninggal pd 28.5.2007 pd pkul 6.30 ptg dan meninggalkan 4org ank yg pd ketika itu yg sulung fatin bru 15thn,emy form1,ocha drjh 5 n amir drjh 1...w/pun amir masih kecil tapi die tahu die tade mak n die xsuke menyusahkan kami..tapi dik jgn lupe kakak mu nie ade n still syg kmu,k.long,k.yang n abg ngah kmu mcm adk sendiri.. p/s : Al-Fatihah buat arwah mak yangku(Norita bt Mohd Yunus)


pencarian di n9...

Posted by Khairun-nisaa at 5:54 AM 0 comments Links to this post











































misi pd 31 mei :anta adik n emy ke n9
(kem motivasi di Excell Training milik Dato' Dr Fadilah Kamsah)..

Semalam pkul 4pagi bertolak dr ipoh ke n9...mula2 pergi ayh yg bw viva takut lambat sampai
blik bru ak drive dr n9 ke shah alam..sampai kt shah alam g mkn kt pkns pastu g shoping kasut polo ayah kt sacc shah alam tapi xjupe size ayh..so ayh decide nk bli kt ipoh parade..huhuhu..g sacc sbb nk jupe nurul nk bagi die rendang..tunggu punye tnggu akhirnya sampai juga.. then umi suh anta nurul ke uia..jauh tul...penat sgt2,kaki da r lenguh..bw manual..tapi tape sbb suke drive manual kalu jauh2..hehe..sblm anta nurul blik uia die suh singgah kfc sbb nk bli tk spupu kami yg blaja 1kampus ngn nurul..oh naqib,da lame xjupe...huhu..sampai je kt uia hujan trun ng lebat,ayh kate ayh nk drive sampaila ke tapah..sampai kt tapah,ayh da xlarat so drivela dr tapah ke ipoh n then trus ke medan kid bus station sbb nk amek sher yg br pulng dr mrsm merbok..blik umah pas solat,nk lending kejap trus sampai ke pagi..huhu..penatnye..

member lameku.....

Posted by Khairun-nisaa at 5:48 AM 0 comments Links to this post

selamat pengantin baru buat member sek ren iaitu sharifah aminah athareena dgn rizal...
lame tol xjupe kali t'akhir jupe pon masa sek rendah dulu..
kahwin pada 30 mei 2009

buat azalinor abdul rahman(saujana) n suhaila..
selamat pengantin baru juga..

Thursday, June 18, 2009

Tahniah...

Buat bakal-bakal graduan UDM...
semoga berjaya di dunia dan akhirat istimewa buat sahabat2ku batch mei05-mei08...

Buat sahabat2ku BCS(SD) batch aku...
tahniah diucapkan di atas kejayaan anda pada peperiksaan lepas...

Wednesday, June 10, 2009

Alhamdulillah 2shbtku telah selamat...

k.ija n nisa & dekna



Selamat pengantin baru buat k.ema n abg azman
n
Selamat bertunang buat k.ija n abg haikal

p/s :sori guys gmbr amek ng camera hp,xbw camera

Tuesday, June 2, 2009

2 jun 2009...












Misi : Teluk Batik

Pagi2 lagi Pak uda da cll ajak g teluk batik.. tapi aku pergi lmbt sbb nk tnggu umi n opah n ayah berangkat ke n9.. sampai2 ingtkn nk mandi pantai rupe2nye kt Marina Waterpark.. bes gak r tempt tue tapi bes lagi Lost World..hehe

Monday, June 1, 2009

petang pd 1 jun 2009...



misi : nk amek waja ayh kt workshop di
siputeh..


ptg tadi g workshop dgn ayh,umi,amir(anak arwah mak yang adik ayh),pak uda n a'ah(ank pak uda) dgn meniki keta avanza pak uda..huhu.. blik tue singgah mkn..masa otw nk g kt gerai mkn,amir naik keta skali dgnku..mula2 die dok kt kerusi blkg sebelah driver pastu bile nk sampai ke kubur arwah mamanya die berubah tempat..mula2 da syak tapi buat2 tnya die..knape amir tuka tempat tapi die bagi alasan saje nk dok kt tepi tingkap sblh sini tapi sebenarnya die nk tgk kubur arwah mamanya..arwah mak yang bru 2tahun meninggal dunia kerana menghadapi kanser..sepanjang arwah sakit aku yg menjaganya kerana masa tu sem break...saat kematiannya aku masih menjaganya...arwah meninggal pd 28.5.2007 pd pkul 6.30 ptg dan meninggalkan 4org ank yg pd ketika itu yg sulung fatin bru 15thn,emy form1,ocha drjh 5 n amir drjh 1...w/pun amir masih kecil tapi die tahu die tade mak n die xsuke menyusahkan kami..tapi dik jgn lupe kakak mu nie ade n still syg kmu,k.long,k.yang n abg ngah kmu mcm adk sendiri.. p/s : Al-Fatihah buat arwah mak yangku(Norita bt Mohd Yunus)


pencarian di n9...












































misi pd 31 mei :anta adik n emy ke n9
(kem motivasi di Excell Training milik Dato' Dr Fadilah Kamsah)..

Semalam pkul 4pagi bertolak dr ipoh ke n9...mula2 pergi ayh yg bw viva takut lambat sampai
blik bru ak drive dr n9 ke shah alam..sampai kt shah alam g mkn kt pkns pastu g shoping kasut polo ayah kt sacc shah alam tapi xjupe size ayh..so ayh decide nk bli kt ipoh parade..huhuhu..g sacc sbb nk jupe nurul nk bagi die rendang..tunggu punye tnggu akhirnya sampai juga.. then umi suh anta nurul ke uia..jauh tul...penat sgt2,kaki da r lenguh..bw manual..tapi tape sbb suke drive manual kalu jauh2..hehe..sblm anta nurul blik uia die suh singgah kfc sbb nk bli tk spupu kami yg blaja 1kampus ngn nurul..oh naqib,da lame xjupe...huhu..sampai je kt uia hujan trun ng lebat,ayh kate ayh nk drive sampaila ke tapah..sampai kt tapah,ayh da xlarat so drivela dr tapah ke ipoh n then trus ke medan kid bus station sbb nk amek sher yg br pulng dr mrsm merbok..blik umah pas solat,nk lending kejap trus sampai ke pagi..huhu..penatnye..

member lameku.....


selamat pengantin baru buat member sek ren iaitu sharifah aminah athareena dgn rizal...
lame tol xjupe kali t'akhir jupe pon masa sek rendah dulu..
kahwin pada 30 mei 2009

buat azalinor abdul rahman(saujana) n suhaila..
selamat pengantin baru juga..
 

**Dear Diary** Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal